Hej!
Jag är Emelie. 

Jag har precis tagit en kvalificerad yrkeshögskoleexamen som Crossmedia Digital Producer på Handelsakademin i Göteborg. Kul va? Det tycker jag! Jag tycker om färg, bild och text – var för sig och tillsammans, tryckt eller digitalt – och nu vill jag fortsätta jobba med just detta i någon form ute i den stora verkligheten.

Jag tycker om att sitta tillsammans med andra kreativa människor och komma på fiffiga grejer. Men jag tycker också om att sitta med mig själv, sjunka in i tankar och idéer, knepa och knåpa. Det är väl detta som brukar kallas jobbar bra både individuellt och i grupp i jobbannonserna.

Ofta har jag en kamera med mig. Sparar minnen och ord, pular ned i böcker, i mobilen och på datorn, sätter samman text med bild. Och så var det ju det där med sociala medier. Det tycker jag är roligt och det är dessutom något som jag har lärt mig under min utbildning, hur man använder sig av dessa i sin marknadsföring på mest effektiva sätt. Jag är ingen expert på HTML och CSS men har ändå lyckats knåpa ihop en och annan hemsida och ser gärna mig själv utvecklas inom detta. 

I övrigt kommer jag från ön i Östersjön, den gjord av kalksten och raukar, där man äter saffranspannkaka och kajpsoppa, där man kallar fårens barn får lammungar och lammens föräldrar för lamm. Nu för tiden har jag även vigt en del av mitt hjärta till Göteborg, där jag är bosatt sedan 2012 och där jag tänker fortsätta husera ett tag till. 

Så, letar ni efter en ny kollega? Någon att utöka er styrka med, någon som är alldeles färsk och hungrig på att lära ännu mer, bidra och utvecklas tillsammans? Då finns jag här, så redo en bara kan bli.

Jag hoppas att vi hörs, det blir kul! 

Väl mött.
Kontakta mig:
emelie-soderstrom@hotmail.com | 0739-629833 
________________________________________________
Arbete
2018-pågående
MQ Retail AB​​​​​​​
Utbildning
Crossmedia digital producer
2015-2017
Handelsakademin, Göteborg

Fotografi
2010-2011
Östra Grevie Folkhögskola, Vellinge

Grundläggande konstutbildning & Projektkonst
2007-2009
Gotlands Konstskola, Visby

Praktik:
The Compadres
originalare
februari-maj 2017

Rodin Media
grafisk designer
september-december 2016


________________________________________________
Back to Top